Dispositivos e acessórios
Aardappelpuree en merguez
Preparação 20min
Total 55min
6 porties
Ingredientes
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (opcional) om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1685.5 mg
Proteína
28.3 g
Energia
2523.2 kJ /
605 kcal
Gordura
32 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
18.3 g
Hidratos de carbono
48.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Friend® in de zomer
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tarte Tatin
2h
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Lolly's met aardbeien
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Tomatensoep met Burrata
35min
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Nenhuma avaliação
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min
Amandel Spritz-koekjes
1h