Dispositivos e acessórios
Squid Ink Pasta
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
176.9 mg
Proteína
9.4 g
Energia
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sous-Vide Sausage Ragù
2h 25min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Nenhuma avaliação
Japanese Bakery Special Custard
2h
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20min
Spiced Pears with Sangria
1h 20min
Chimichurri Roast Chicken
1h 20min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Steak au Poivre
20min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min