Dispositivos e acessórios
Squid Ink Pasta
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
176.9 mg
Proteína
9.4 g
Energia
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Nenhuma avaliação
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25min
Vegetable Salt
5min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1h
Shrimp Scampi
40min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Bananas Foster Bread Pudding
1h 50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min