Dispositivos e acessórios
Squid Ink Pasta
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
176.9 mg
Proteína
9.4 g
Energia
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sizzling Jalapeño Cocktail
3h 5min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min
Chili Oil Noodles
30min
Chocolate Avocado Dream
15min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1h 30min
Homemade Thai Iced Tea
10min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1h
Hazelnut Truffles
1h 30min
Tequila Sour
10min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min