
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 cepe galbene tăiate în jumătăți
- 1 cățel de usturoi
- 20 g ulei vegetal
- ½ linguriță piper negru măcinat plus pentru asezonare
- 1 linguriță sare plus pentru asezonare
- 800 g carne de porc fără os medalioane (3 cm grosime)
- 150 g coniac
- 2 lingurițe piper verde, murat scurs
- 600 g apă
- 2 lingurițe concentrat pastă la alegere
- 200 g smântână maturată, 30% grăsime
- 1 linguriță boia de ardei, dulce
- 35 g amidon de porumb
- 5 fire cimbru proaspăt doar frunzele
- 250 g ciuperci champignon, proaspete
- 1 legătură cepșoară feliată fin
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 495.7 kcal / 2081.7 kJ
- Proteína
- 52.2 g
- Gordura
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 8.8 g
- Fibra
- 4.2 g
- Gordura saturada
- 13.5 g
- Sódio
- 914.4 mg