Dispositivos e acessórios
Pesto en zongedroogde tomatencake
Preparação 5min
Total 40min
10 porties
Ingredientes
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
9.2 g
Energia
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Gordura
20.1 g
Fibra
1.6 g
Hidratos de carbono
15.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picknick
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Dille en feta flatbread
1h 20min
Hummus
5min
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Baba met rum
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Nenhuma avaliação
Buikmannetjes
1h 30min
Hummus van rode biet
10min
Mallorcaanse vissoep
40min
Vegan hazelnoot chocopasta
20min