Dispositivos e acessórios
Jalapeño Popper Dip
Preparação 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1243 kJ /
297 kcal
Gordura
27 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Citrus Margarita
10min
Jalapeño Poppers
1h
Buffalo Ranch Chicken Salad
3h 5min
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Chicken Enchiladas
40min
Pico De Gallo
15min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Chorizo Dip
25min
Biscuits and Gravy
40min
Chicken Fajita Soup
50min