Dispositivos e acessórios
Jalapeño Popper Dip
Preparação 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1243 kJ /
297 kcal
Gordura
27 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Marry Me Chicken
40min
Biscuits and Gravy
40min
Beer Cheese
15min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Caesar Salad
30min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Smoked Onion Dip
10min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1h 15min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Chili Taco Dip
1h