Dispositivos e acessórios
Jalapeño Popper Dip
Preparação 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
6 g
Energia
1243 kJ /
297 kcal
Gordura
27 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
10 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beer Cheese
15min
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Fettuccine Alfredo
40min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Chicken Enchiladas
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Cuban Sandwich
17h
Onion Dip
10min
Jalapeño Poppers
1h
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Spinach and Artichoke Dip
20min