Dispositivos e acessórios
Schiacciata met gerookte zalm
Preparação 10min
Total 2h 15min
8 stuks
Ingredientes
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
514 mg
Proteína
10 g
Energia
832 kJ /
199 kcal
Gordura
3 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Roze herfst
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nenhuma avaliação
Guacamole
5min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nenhuma avaliação
Mediterraanse gebakjes
Nenhuma avaliação
Kracht Muesli
25min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Driedubbele Chocolade Muffins
50min