Dispositivos e acessórios
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
Preparação 15min
Total 45min
3 portions
Ingredientes
-
70 g smoked ham steak, cubed (see Tip)back bacon cubed (see Tip)70 g
-
extra virgin olive oil divided30 g
-
yellow onion in wedges60 g
-
carrots cut into pieces (½ cm)90 g
-
soy sauce to taste15 g
-
sugar (opcional)1 tsp
-
large eggs2
-
1 stock cubehomemade vegetable stock paste1 heaping tsp
-
115 g long-grain rice, (18-20 min cooking time)white short-grain rice (18-20 min cooking time)115 g
-
water995 g
-
mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (2½ cm), zucchini, in half moons (1 cm)115 g
-
sesame oil (opcional) to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
630.1 mg
Proteína
14.8 g
Energia
1496.8 kJ /
357.7 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Your Cookidoo® 2025 - Kitchen Maestro
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Melon and cucumber sour mocktail
15min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Apple and Pear Hot Cereal
Nenhuma avaliação
Peanut Butter Ice Cream
8h 20min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10min
Creamy Feta Dip
5min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Texas Caviar
15min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM7)
45min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min