Dispositivos e acessórios
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
Preparação 10min
Total 1h 15min
4 portion
Ingredientes
-
porcini mushroom, dried15 g
-
water, boiling to soak510 g
-
rice, brown "low GI" (see Tip)255 g
-
water, warm to soak
-
extra virgin olive oil15 g
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces270 g
-
garlic cloves2
-
oyster mushroom, fresh thinly sliced100 g
-
fresh brown mushrooms thinly sliced200 g
-
water200 g
-
vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tsp
-
thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
black pepper, ground to season, to taste
-
lemon juice to serve1 teaspoon
-
pecorino grated60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
249.4 mg
Proteína
12.9 g
Energia
1661.8 kJ /
397.2 kcal
Gordura
10 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
66.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Recipes for Diabetics - CA
11 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Campari Cocktail
Pas d’évaluation
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Sautéing Chicken Strips
Pas d’évaluation
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Tex-Mex Bowl
50min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Pas d’évaluation
Gluten-free mini pizzas
2h
Gluten free pizza dough
2h