Dispositivos e acessórios
Viennese whirl mince pies
Preparação 20min
Total 1h 40min
24 pieces
Ingredientes
Pastry
-
orange peel only1
-
white sugar50 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces120 g
-
plain flour plus extra to dust240 g
-
egg1
Topping
-
white sugar125 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces250 g
-
natural vanilla extract1 - 2 drops
-
plain flour250 g
Assembly and baking
-
fruit mince (see Tips)250 g
-
icing sugar to dust
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
7 mg
Proteína
3 g
Energia
977.3 kJ /
233.6 kcal
Gordura
13.3 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
45.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Christmas
25 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Bread Sauce
1h 25min
Brandy Butter
10min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Mincemeat Crumble Cake
1h 15min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Mincemeat
15min
Christmas mince pies
1h 40min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Cornish Fairings
35min
Angela's Sticky Tea Bread
1h 30min
Classic christmas fruit mince
1h 10min