Dispositivos e acessórios
Taart met peer en brie
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 porties
Ingredientes
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (opcional) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
434 mg
Proteína
15 g
Energia
2100.3 kJ /
502 kcal
Gordura
27 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pompoen & Peer
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Zalmvlecht
Nenhuma avaliação
Zuivelvrije tzatziki
Nenhuma avaliação
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Nenhuma avaliação
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Erwten met ham
25min
Romige erwtensoep
40min