Dispositivos e acessórios
Flatbread met peer en geitenkaas
Preparação 25min
Total 3h
6 porties
Ingredientes
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (opcional)1 - 2 el
-
honing2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
11.7 g
Energia
1632 kJ /
390 kcal
Gordura
20.3 g
Hidratos de carbono
37.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pompoen & Peer
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Roze roerei
15min
Vloeibare karamel
25min
Champignon en spinazie lasagne
Nenhuma avaliação
Schiacciata met gerookte zalm
Nenhuma avaliação
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1h 45min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Nenhuma avaliação
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Smoothie trio
10min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min