Gombával töltött gomba

Gombával töltött gomba

5.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 50min
4 adag

Ingredientes

  • gomba, friss alaposan megtisztítva (a szárak eltávolítva és félretéve)
    16
  • mandula, hámozott
    20 g
  • parmezán darabokra vágva (3 cm)
    40 g
  • vaj, sózott vagy sózatlan (tehéntejből)
    40 g
  • extra szűz olívaolaj
    20 g
  • mogyoróhagyma negyedekre vágva
    60 g
  • fokhagyma gerezd
    1
  • tojás
    1
  • petrezselyem levél, sima, friss csak levelek
    ½ csokor
  • szerecsendió, őrölt
    1 csipet
  • ízlés szerint
    ½ tk
  • feketebors, őrölt
    1 - 2 csipet

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 adag

Sódio 523.5 mg
Proteína 10.1 g
Energia 1102.9 kJ / 262.6 kcal
Gordura 23.2 g
Fibra 3 g
Gordura saturada 9.1 g
Hidratos de carbono 1.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo