Dispositivos e acessórios
Gombával töltött gomba
Preparação 20min
Total 50min
4 adag
Ingredientes
-
gomba, friss alaposan megtisztítva (a szárak eltávolítva és félretéve)16
-
mandula, hámozott20 g
-
parmezán darabokra vágva (3 cm)40 g
-
vaj, sózott vagy sózatlan (tehéntejből)40 g
-
extra szűz olívaolaj20 g
-
mogyoróhagyma negyedekre vágva60 g
-
fokhagyma gerezd1
-
tojás1
-
petrezselyem levél, sima, friss csak levelek½ csokor
-
szerecsendió, őrölt1 csipet
-
só ízlés szerint½ tk
-
feketebors, őrölt1 - 2 csipet
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 adag
Sódio
523.5 mg
Proteína
10.1 g
Energia
1102.9 kJ /
262.6 kcal
Gordura
23.2 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
9.1 g
Hidratos de carbono
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kedvencünk: a gomba
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vöröskáposzta-kókusz saláta
Nenhuma avaliação
Papaya-Lencse Saláta
Nenhuma avaliação
Füstölt lazacos saláta, avokádóval és királyrákkal
20min
Bazsalikomos zöldségsaláta
10min
Meleg burgonyasaláta (grillezett)
Nenhuma avaliação
Lencsesaláta mentával
Nenhuma avaliação
Quinoa saláta gránátalmával és tökkel
1h
Tavaszi zöld saláta grépfrúttal
Nenhuma avaliação
Green Goddess saláta
10min
Citrus saláta mentás vinaigrette öntettel
30min
Színes tojások
Nenhuma avaliação
Friss sajt narancsvirág mézzel
35min