Dispositivos e acessórios
Flammekuchen
Preparação 15min
Total 1h
4 portie
Ingredientes
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken theelepel
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, vers gemalen½ theelepel
Topping en afwerking
-
witte uien gehalveerd200 g
-
rode uien gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
6.5 mg
Proteína
2.2 g
Energia
407.8 kJ /
98.5 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Kweeperentaart
50min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nenhuma avaliação
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação