Dispositivos e acessórios
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (opcional) to garnish2 - 3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1198.8 mg
Proteína
11.1 g
Energia
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Gordura
5.4 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
52.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Food Trends 2022
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Soft and Fluffy Chocolate Buns
1h 30min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Mango on Coconut Sticky Rice
55min
Ham and Spinach Egg Wrap
40min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Steamed Siew Mai
5h
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45min