![Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes) Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fdd148ba869820fba3112c2994ee2abd/Derivates/e5f08746c642791f38e593af0df3c1542bc4c583.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz sugar
- 1 ½ oz soy sauce
- 1 ½ oz gochujang (Korean chili paste)
- 1 tbsp gochugaru (Korean red chili powder), to taste (see Tip)
- ½ oz kombu seaweed, torn into pieces (approx. 2 in.)
- 6 oz white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)
- 12 oz water
- 8 oz cabbage, diced (1 in.)
- 16 oz garaetteok (Korean rice cake), small cylindrically shaped rice sticks
- 6 oz fish cakes, cut into planks (4 in. x 2 in.)
- 2 green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 2 - 3 tsp toasted sesame seeds, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1241.1 kJ / 296.6 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Hidratos de carbono
- 52.1 g
- Gordura
- 5.4 g
- Gordura saturada
- 0.7 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sódio
- 1198.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Coconut Jelly
3 Std. 15 Min
Spanish flan
7 godz. 55 min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24 Std. 40 Min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1h 10min
Potato Pancakes
45 分钟
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2小时
Chili Oil Noodles
30min
Fish and Chips
30min
Korean Beef Bowl
1小时
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2小时