Dispositivos e acessórios
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (opcional) to garnish2 - 3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1198.8 mg
Proteína
11.1 g
Energia
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Gordura
5.4 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
52.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Food Trends 2022
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shanghai Mooncake
Nenhuma avaliação
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Nenhuma avaliação
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Acar Timun (Cucumber Acar)
30min
Balado Eggplant
50min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Vegetarian Japchae
45min
Wolf Herring Fish Dumplings
30min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min