Dispositivos e acessórios
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
sugar1 ½ oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
gochujang (Korean chili paste)1 ½ oz
-
gochugaru (Korean red chili powder) to taste (see Tip)1 tbsp
-
kombu seaweed torn into pieces (approx. 2 in.)½ oz
-
white radish e.g. Korean radish, or Daikon radish, peeled, cut into matchsticks (3 in. x ¼ in.)6 oz
-
water12 oz
-
cabbage diced (1 in.)8 oz
-
garaetteok (Korean rice cake) small cylindrically shaped rice sticks16 oz
-
fish cakes cut into planks (4 in. x 2 in.)6 oz
-
green onions thinly sliced, plus extra to garnish2
-
toasted sesame seeds (opcional) to garnish2 - 3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1198.8 mg
Proteína
11.1 g
Energia
1241.1 kJ /
296.6 kcal
Gordura
5.4 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
0.7 g
Hidratos de carbono
52.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Food Trends 2022
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 Min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 Min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1 Std. 30 Min
Onde Onde Cupcakes
1 Std. 5 Min
Bee Hive Cake
2 Std. 50 Min
Watermelon Ginger Splash
1 Std. 45 Min
Bibimbap
55 Min
Neapolitan Pizza
4 Std. 35 Min
Collagen Soup Broth
8 Std. 25 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 Min