Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tablespoon
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tsp cornflour
- 100 g water
- 200 g red wine
- 60 g balsamic vinegar
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1550 g lamb shanks (approx. 4)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Proteína
- 79 g
- Hidratos de carbono
- 64 g
- Gordura
- 71 g
Receitas alternativas
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Poached eggs using blade cover
30min
Beef stew with gnocchi
3ωρ. 15 λεπτ.
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45 min
Swedish meatballs and mash
50 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Cottage pie
1h 30min
Sticky sesame chicken
40min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Creamy beef curry
1h 15min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min