Dispositivos e acessórios
Butter Board with Spinach Pesto
Preparação 15min
Total 15min
20 portions
Ingredientes
-
whipping creamdouble cream at room temperature (see tip)500 g
-
milk20 g
-
pecorino cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
roasted, unsalted cashew nuts40 g
-
fresh spinach leaves plus extra for garnishing90 g
-
garlic clove½
-
extra virgin olive oil60 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Parma ham10 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
332 mg
Proteína
5 g
Energia
766.1 kJ /
183.1 kcal
Gordura
17.5 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
2.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Day
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45min
Pear Twists on Chocolate Custard
30min
Lime and Lemonade
5min
Spanish Brunch
1h 15min
Pink Lemonade
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Hot Artichoke Dip
30min
Queso Fundido with Chorizo
45min
Smoky Paprika Tomato Dip
5min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min