
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
50
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
(opcional)
ou vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions quartered
- 140 g bacon, any type trimmed, cut in pieces (opcional)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms stalks removed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 227 kcal / 953 kJ
- Proteína
- 12 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Fibra
- 2 g
Receitas alternativas
Pear and Goat's Cheese Parcels
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Avocado and Basil Dressing
10min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min