Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
(opcional)
ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 2 slices bread (1 day old), torn in pieces
- 200 g fresh spinach leaves
- 2 pieces lemon zest, no white pith (1 cm x 5 cm)
- 120 g onions, quartered
- 140 g bacon, any type, trimmed, cut in pieces (opcional)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 Tbsp pine nuts, toasted
- ⅛ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 180 g feta cheese, cut in pieces (1 cm)
- 6 - 8 fresh portobello mushrooms, stalks removed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 953 kJ / 227 kcal
- Proteína
- 12 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Gordura
- 17 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Portuguese Leeks
45min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1h 35 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Mint Courgettes
30min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1h 20min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min