Dispositivos e acessórios
Chunky basil pesto dip
Preparação 5min
Total 10min
340 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
raw cashew nuts160 g
-
extra virgin olive oil to taste, plus extra for covering pesto60 g
-
white wine vinegar to taste1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 50 g
Sódio
100.8 mg
Proteína
6.8 g
Energia
1036.9 kJ /
246.9 kcal
Gordura
22.6 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
4.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Apple and ginger paste
6h 15min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Savoury herb baked ricotta
2h 40min
Hommus
15min
Vegetable stock paste
30min
Basil pesto
10min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Dukkah
25min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min