Dispositivos e acessórios
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
Preparação 20min
Total 55min
370 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil15 g
-
celery stalk cut into pieces200 g
-
carrot cut into pieces250 g
-
onion cut into quarters100 g
-
tomato cut into quarters100 g
-
zucchini cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms cut into halves50 g
-
dried bay leaf (optional)1
-
mixed fresh herbs leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)10 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 370 g
Sódio
384.4 mg
Proteína
13.8 g
Energia
2116.9 kJ /
505.9 kcal
Gordura
20.4 g
Fibra
33.8 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
82.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken bites (9 months+)
35min
Kumara (sweet potato) bites (9 months+)
55min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30min
Apple, date and banana porridge (first foods)
15min
Apple purée (first foods)
20min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2h 20min
Beef and vegetable purée (first foods)
25min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30min