Versões compatíveis
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g celery stalk, cut into pieces
- 250 g carrot, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 100 g tomato, cut into quarters
- 150 g zucchini, cut into pieces
- 50 g fresh mushrooms, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 dried bay leaf (optional)
- 10 sprigs mixed fresh herbs, leaves only (eg parsley, basil, sage or rosemary)
- 15 g extra virgin olive oil
- Nutrição
- por 370 g
- Energia
- 2116.9 kJ / 505.9 kcal
- Proteína
- 13.8 g
- Hidratos de carbono
- 82.9 g
- Gordura
- 20.4 g
- Gordura saturada
- 3.9 g
- Fibra
- 33.8 g
- Sódio
- 384.4 mg
Receitas alternativas
Beef and vegetable purée (first foods)
25 min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35 min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20 λεπτ.
Chicken and vegetable purée (first foods)
25 min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 min
Potato and broccoli purée (first foods)
30min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2h 20min
Carrot purée (first foods)
30min
Apple, date and banana porridge (first foods)
15 Min
Apple purée (first foods)
20 λεπτ.
Lamb and vegetable purée (first foods)
30min