Dispositivos e acessórios
Poached chicken with liquid stock
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
brown onions180 g
-
garlic cloves2
-
water1500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
mixed fresh herbs leaves and stems (i.e. rosemary, oregano, thyme, mint, basil, sage)2 - 3 sprigs
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (6-8 cm)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
648.3 mg
Proteína
23.7 g
Energia
689 kJ /
164 kcal
Gordura
6.4 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
2.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mashed potatoes
40min
Steamed rice
25min
Boiled eggs
20min
Stewed apples
25min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Mashed potatoes for two
30min
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Tuna mornay
45min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Brown rice salad
40min