Dispositivos e acessórios
Matzeballen
Preparação 20min
Total 50min
16 stuks
Ingredientes
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (opcional) een klein stukje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
216 mg
Proteína
3 g
Energia
364 kJ /
87 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chanoeka
11 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Pistache Moelleux
Nenhuma avaliação
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nenhuma avaliação
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Chocolade babka
3h
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Halloween-worstvingers
1h
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min
Valentijnkoekjes met aardbei
Nenhuma avaliação
Skelethoofden
5h
Dubai Chocolate Tiramisu
Nenhuma avaliação