Dispositivos e acessórios
Geflambeerde uientaart
Preparação 15min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout¼ afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
-
zure room, 18% vet150 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Topping en afwerking
-
witte ui gehalveerd200 g
-
rode ui gehalveerd200 g
-
verse bieslook gehakt30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
6.5 mg
Proteína
2.2 g
Energia
407.8 kJ /
98.5 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter
15 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Nenhuma avaliação
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Minuut Koolsla
10min
Aardappelgratin
1h 10min
Gestoomd paaslam met groentjes
Nenhuma avaliação
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Nenhuma avaliação
Vleesbouillonpasta
45min
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Hongaarse champignonsoep
30min
Banketbakkersroom
15min
Perzik Bellini
5min