![Vegetarian Summer Rolls (TM6) Vegetarian Summer Rolls (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12e266cf963472a965458da665154fe6/Derivates/cdac2d84dae42694f6d672f67d5a2dcf1e43c9c1.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
ou harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 957 kJ / 229 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 44 g
- Gordura
- 3 g
- Gordura saturada
- 0.4 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sódio
- 1700 mg
Receitas alternativas
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1u. 45min
Orange Marinated Olives
10min
Fresh tomato chutney
10min
Vegan 'pulled pork'
20min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min