Dispositivos e acessórios
Kip tikka masala
Preparação 20min
Total 1h 10min
6 porties
Ingredientes
Kip tikka
-
kippendij, zonder vel, ontbeend in blokjes gesneden (3 cm)800 g
-
chilipoeder kashmiri1 tl
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
zout1 tl
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen komijn2 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel) (zie tips)2 tl
-
bruine suiker1 el
-
lookpasta (zie tips)1 el
-
gemberpasta (zie tips)1 el
-
tomatenpuree1 el
-
volle yoghurt100 g
Masala
-
ghee (zie tips)40 g
-
gele uien (ca. 180 g), in vieren gesneden1 - 2
-
gemberpasta (zie tips)2 tl
-
lookpasta (zie tips)1 tl
-
kardemompeulen (groen)6
-
fenegriek, gemalen1 tl
-
gedroogde gemalen kurkuma½ tl
-
chilipoeder kashmiri, (facultatief)1 tl
-
room, 35% vet100 g
-
tomatenpuree60 g
-
bruine suiker1 tl
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
koriander, vers alleen blaadjes, voor de garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
713.1 mg
Proteína
27 g
Energia
1701.9 kJ /
405.2 kcal
Gordura
27.9 g
Fibra
4.7 g
Gordura saturada
12.6 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Familie en vrienden
15 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofvlees
3h 10min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Mediterrane groentepasta
Nenhuma avaliação
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Spaghetti Bolognese
40min
Boemkool buffalo hapjes
35min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Sate Ayam
1h 30min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Rijst met kip en champignons
30min
Miso Udon Noedels
20min