
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza Dough
- 30 g extra virgin olive oil plus extra to grease
- 220 g water room temperature
- 1 tsp sugar
- 1 packet dried yeast (2¼ tsp)
- 400 g bread flour
- 1 tsp salt
Topping and Baking
- 100 g zucchini ends removed
- 120 g red onion halved vertically (1 small onion)
- 80 g white button mushrooms, fresh whole, stem removed (5-6 mushrooms)
- 100 g yellow pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 100 g red bell pepper cut into 2 wedges, stem, seeds and membranes removed
- 200 g chopped tomatoes, canned drained
- 200 g grated mozzarella (see Tip)
- 2 - 3 pinches salt to taste
- 2 - 3 pinches ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 596 kcal / 2496 kJ
- Proteína
- 24 g
- Gordura
- 20 g
- Hidratos de carbono
- 74 g
- Fibra
- 8.2 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Sódio
- 696 mg
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