Versões compatíveis
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Salmon, carrots and beans
- ½ - 1 tsp ground cayenne pepper
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 pinches ground white pepper
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each, 4 cm thick)
- 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2 mm)
- 250 g flat green beans, cut in halves
Mango sauce
- 250 g mango, flesh only, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 50 g brandy
- 1 tsp curry powder
- 300 g water
- 100 g cream, min. 30% fat
- 120 g plain yoghurt
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground white pepper
- 1 sprig fresh parsley, leaves only, to garnish (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2144 kJ / 513 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 18 g
- Gordura
- 28 g
- Fibra
- 4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Risotto with Parmesan cheese
30min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Chicken with egg and almond sauce
45min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Ratatouille
40min
Courgette and cod lasagne
1h