Dispositivos e acessórios
Russian beetroot salad
Preparação 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
pickled gherkins cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)150 g
-
raw beetroot cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
water500 g
-
potatoes cut in small pieces (approx. 1 cm)250 g
-
frozen green peas100 g
-
canned sauerkraut (opcional)100 g
-
spring onions finely sliced50 g
-
fresh dill plus extra to garnish2 - 3 sprigs
-
oil60 g
-
white wine vinegar (opcional)20 g
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
583 kJ /
139 kcal
Gordura
8 g
Fibra
3.3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Vanilla mascarpone parfait
2 Std. 40 Min
Warm beetroot dish
50 Min
Aubergine Bhurta
30 Min
Blitva
35 Min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 Min
Courgette omelette
40 Min
Peas and jamon
40 Min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min
Spring Pea Green Soup
15 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Stewed vegetables
45 Min