Dispositivos e acessórios
Shredded Beef in Brown Ale
Preparação 20min
Total 10h 20min
4 portions
Ingredientes
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
chili powder to taste½ - 1 tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground cinnamon⅛ tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste⅛ tsp
-
boneless beef chuck roast cut into 2-3 pieces (to fit into mixing bowl)28 oz
-
yellow onion cut into wedges (¼ in.)4 oz
-
canned crushed tomatoes14 ½ oz
-
dried red chilies2
-
balsamic vinegar½ oz
-
garlic cloves smashed2
-
brown ale12 oz
-
beef broth8 oz
-
baguettes sub or hoagie rolls, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1064.1 mg
Proteína
47.1 g
Energia
1521.1 kJ /
363.6 kcal
Gordura
10.2 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
17.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Fish Ceviche
3h 25min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40min
Pesto Pasta Salad
30min
Tinga de Pollo
40min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Ground Beef Taco Filling
25min
Marry Me Chicken
40min