Shredded Beef in Brown Ale

Shredded Beef in Brown Ale

4.2 5 avaliações
Preparação 20min
Total 10h 20min
4 portions

Ingredientes

  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • dried thyme
    1 tsp
  • chili powder to taste
    ½ - 1 tsp
  • paprika
    ½ tsp
  • ground cumin
    ¼ tsp
  • ground cinnamon
    ⅛ tsp
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    ⅛ tsp
  • boneless beef chuck roast cut into 2-3 pieces (to fit into mixing bowl)
    28 oz
  • yellow onion cut into wedges (¼ in.)
    4 oz
  • canned crushed tomatoes
    14 ½ oz
  • dried red chilies
    2
  • balsamic vinegar
    ½ oz
  • garlic cloves smashed
    2
  • brown ale
    12 oz
  • beef broth
    8 oz
  • baguettes sub or hoagie rolls, to serve

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1064.1 mg
Proteína 47.1 g
Energia 1521.1 kJ / 363.6 kcal
Gordura 10.2 g
Fibra 3.2 g
Gordura saturada 4 g
Hidratos de carbono 17.8 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...