Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Boiled Rice
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt
- ½ oz olive oil
- 9 oz parboiled rice
Shredded Chicken
- 1 oz soy sauce
- ½ oz toasted sesame oil
- 9 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into long strips (1 in. wide)
Vegetables
- 4 oz carrots, peeled (1-2 carrots)
- 7 oz Persian cucumber, unpeeled, ends removed
- 7 oz Roma tomatoes, firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit
- 3 ½ oz red onion, halved vertically (½ onion)
- 5 ½ oz baby romaine lettuce leaves, loose-leaf washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder
- 2 ripe avocados, peeled, pitted, thinly sliced
Yogurt and Cilantro Sauce
- 8 sprigs fresh cilantro, leaves only, divided
- ½ tsp salt
- 3 pinches ground black pepper, to taste
- 9 oz plain Greek yogurt
- 3 ½ oz mayonnaise
- 4 tbsp roasted cashews
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3350 kJ / 800 kcal
- Proteína
- 27 g
- Hidratos de carbono
- 62 g
- Gordura
- 47 g
- Gordura saturada
- 14 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sódio
- 899 mg
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