Dispositivos e acessórios
Beer Brats with Onions and Peppers
Preparação 15min
Total 4h 15min
5 portions
Ingredientes
-
veal bratwurst (approx. 5)16 oz
-
yellow onions cut into strips (¼ in.)8 oz
-
red bell peppers cut into strips (¼ in.)6 oz
-
caraway seeds2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
beer (eg. red ale, Bock or Pilsner)12 oz
-
vegetable oil1 tbsp
-
hot dog buns5
-
mustard to serve
-
pickles (opcional) to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1696.5 mg
Proteína
21.3 g
Energia
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Gordura
27.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
40.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Japanese Ramen
1 Std. 40 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
Jersey Beef
30 Min
Little Bird Pancakes
40 Min
Chocolate Pecan Toffee
40 Min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Cheese Wiz
10 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Caramel Macchiato
15 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min