
Dispositivos e acessórios
Beer Brats with Onions and Peppers
Preparação 15min
Total 4h 15min
5 portions
Ingredientes
-
veal bratwurst (approx. 5)16 oz
-
yellow onions cut into strips (¼ in.)8 oz
-
red bell peppers cut into strips (¼ in.)6 oz
-
caraway seeds2 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
beer (eg. red ale or German style Bock or Pilsner)12 oz
-
vegetable oil1 tbsp
-
hot dog buns5
-
mustard to serve
-
pickles (opcional) to serve
Nutrição por 1 portions
Energia
513.3 kcal /
2147.5 kJ
Proteína
21.3 g
Gordura
27.8 g
Hidratos de carbono
40.3 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
7.8 g
Sódio
1696.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Better with Beer
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos