Dispositivos e acessórios
Steak au Poivre
Preparação 20min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
217.4 mg
Proteína
69.1 g
Energia
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Gordura
71.4 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
30.7 g
Hidratos de carbono
5.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Beef Stroganoff
40min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Carnitas
50min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Ground Beef Taco Filling
25min