Dispositivos e acessórios
Pineapple Teriyaki Salmon
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
12 oz sugar snap peasbroccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
green onion (opcional) thinly sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
687.1 mg
Proteína
29.9 g
Energia
1567.9 kJ /
374.8 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pineapple Passion
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Sticky Sesame Chicken
40min
Lemon Garlic Chicken
30min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Mediterranean Chicken
35min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40min
Chicken Enchiladas
40min
Tortilla Soup
25min
Chicken Fajita Soup
50min
Korean Beef Sauté
1h 25min