Dispositivos e acessórios
Pineapple Teriyaki Salmon
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
12 oz sugar snap peasbroccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
green onion (opcional) thinly sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
687.1 mg
Proteína
29.9 g
Energia
1567.9 kJ /
374.8 kcal
Gordura
17.6 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
25.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pineapple Passion
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Turkey Taco Bowl
1 godz.
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Shrimp Scampi
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Fish Tacos
45 min
Mediterranean Chicken
35 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.