
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken
- 2 chicken breast fillets, boneless, skinless
- salt to season
- ground black pepper to season
-
½
oz fresh basil leaves plus extra to garnish
ou ½ oz dried basil plus extra to garnish
Vegetable Soup
- 6 oz yellow onion quartered
- 1 garlic clove smashed
- 1 oz unsalted butter cold, cubed (½ in.)
- 32 oz vegetable stock
- 3 oz carrots in pieces
- 3 oz celery in pieces
- 4 oz fresh tomato halved
- 4 oz baby gold potatoes halved
- 4 oz zucchini in pieces
- 6 oz zucchini whole
- 6 oz carrots whole
Steamed Vegetables and Sauce
- 1 oz Dijon mustard
-
4
oz sour cream
ou 4 oz crème fraîche
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 360 kcal / 1506 kJ
- Proteína
- 31 g
- Gordura
- 17 g
- Hidratos de carbono
- 23 g
- Fibra
- 5 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Sódio
- 1059 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Adobo
1h 25min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40min
Sautéing Turkey Cubes
Nenhuma avaliação
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp Scampi
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Shrimp Sauté
25min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Braided Milk Bread
2h 20min