Dispositivos e acessórios
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
Preparação 1h 20min
Total 13h 20min
6 portions
Ingredientes
Chimichurri Sauce
-
garlic cloves4
-
shallots halved3 ½ oz
-
fresh cilantro leaves and tender stems1 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems½ oz
-
dried oregano2 tbsp
-
extra virgin olive oil7 oz
-
white wine vinegar2 oz
-
lemon juice1 oz
-
dried chili flakes1 tsp
-
salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)2
Warm Rice Salad & Grilling
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish½ oz
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
lemon juice2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
water35 oz
-
long-grain white rice9 oz
-
carrots in half moons (½ in.)10 ½ oz
-
red bell pepper in pieces (1 in.)1
-
yellow bell pepper in pieces (1 in.)1
-
zucchini in half moons (1 in.)14 oz
-
oil, to brush grillonion to brush grill
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1204 mg
Proteína
41 g
Energia
3138 kJ /
750 kcal
Gordura
44 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER®
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Carnitas
50 min
Tortilla Soup
25 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Fish Tacos
45 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Mediterranean Chicken
35 min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Tinga de Pollo
40 min