Dispositivos e acessórios
Salmorejo
Preparação 10min
Total 10min
6 portie
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1074.3 mg
Proteína
13.6 g
Energia
1799.2 kJ /
430 kcal
Gordura
30.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Hummus
5min
Beef Wellington
10h 10min
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Tiramisu met chocolade en chili
Nenhuma avaliação
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Lamsspiesjes
Nenhuma avaliação
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Gazpacho
1h 15min