Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 730 g homemade puff pastry (see Tips)
- 50 g cheddar cheese, into cubes
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, trimmed and cut in halves
- 30 g onion
- 20 g white wine
- 25 g salted butter
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g full cream milk
- 50 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 30 g plain flour
- 150 g chicken breast fillet, cut into pieces (1 cm)
- 1 egg yolk, lightly beaten, to brush
- 1 spring onion/green onion
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1032 kJ / 246.7 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Hidratos de carbono
- 18.6 g
- Gordura
- 16.6 g
- Gordura saturada
- 4.9 g
- Fibra
- 0.7 g
- Sódio
- 128.6 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 Std. 20 Min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Curried sausages
40min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Yiayia's Pastitsio
1h 40min
Mini chicken kyivs
45min
Traditional sausage rolls
50min