Dispositivos e acessórios
Steamed chocolate cake and poached pears
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Chocolate ganache filling
-
dark chocolate broken into small pieces200 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Chocolate cake
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease120 g
-
plain flour plus extra to dust100 g
-
Beurre Bosc pears ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters3
-
cinnamon quill1
-
eggs separated4
-
sugar100 g
-
dark chocolate broken into small pieces120 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Poached pears
-
water1000 g
-
white sugar100 g
-
lemon juice20 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
whipped cream200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
155.8 mg
Proteína
12 g
Energia
3872.5 kJ /
925.5 kcal
Gordura
55.9 g
Fibra
10.2 g
Gordura saturada
32.8 g
Hidratos de carbono
95.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Complete meals with the Varoma bundt
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Easy lamb hotpot
2h
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1h 20min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Broccoli and Bacon Bites
1h
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Sugar-free layered lamingtons
55min
Emu Stew (Mark Olive)
25min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min