
Dispositivos e acessórios
Steamed chocolate cake and poached pears
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Chocolate ganache filling
-
dark chocolate broken into small pieces200 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Chocolate cake
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease120 g
-
plain flour plus extra to dust100 g
-
Beurre Bosc pears ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters3
-
cinnamon quill1
-
eggs separated4
-
sugar100 g
-
dark chocolate broken into small pieces120 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
Poached pears
-
water1000 g
-
white sugar100 g
-
lemon juice20 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
whipped cream200 g
Nutrição por 1 portion
Energia
925.5 kcal /
3872.5 kJ
Proteína
12 g
Gordura
55.9 g
Hidratos de carbono
95.6 g
Fibra
10.2 g
Gordura saturada
32.8 g
Sódio
155.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Complete meals with the Varoma bundt
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia