Dispositivos e acessórios
Ultimate mushroom mac n' cheese
Preparação 10min
Total 1h 5min
6 portions
Ingredientes
-
Provolone cheese cut into pieces (3 cm - see Tips)100 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
water1500 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
dried macaroni pasta300 g
-
dried porcini mushrooms rinsed40 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
rindless bacon rashers diced (optional)100 g
-
plain flour60 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
milk800 g
-
sherry vinegar (see Tips)10 g
-
crusty bread (approx. 90 g), torn into small pieces2 slices
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped, to serve2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1061.3 mg
Proteína
30.9 g
Energia
3369.9 kJ /
805.4 kcal
Gordura
46.7 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
25.1 g
Hidratos de carbono
66.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday Winter 2024
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Chewy chocolate brownies
35min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2h 30min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Tropical mocktail
10min
Creamy chicken curry and rice
45min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26h 15min
Whipped Feta
35min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Beer batter fish
40min
Krispy fried chicken
25min
Low waste chicken lasagne
1h 30min