Dispositivos e acessórios
French onion soup (Soupe à l’oignon)
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to scatter1 sprig
-
white wine80 g
-
plain flour15 g
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
water1000 g
-
baguette loaf cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
508.6 mg
Proteína
14.4 g
Energia
1529.3 kJ /
365.5 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2.6 g
Gordura saturada
8.1 g
Hidratos de carbono
37.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Lynette MacDonald's Bacon and three cheese gougères
1h 30min
Chunky guacamole
10min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Cherry Amaretto Dream
10min
Beef stock paste
3h
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Béarnaise sauce
20min
Mushroom risotto
30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Hollandaise
15min