Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g unsalted butter
- 1 sprig fresh thyme, leaves only, plus extra to scatter
- 80 g white wine
- 15 g plain flour
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 2 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 1000 g water
- 1 baguette loaf, cut into 18 x 1 cm slices, toasted (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1529.3 kJ / 365.5 kcal
- Proteína
- 14.4 g
- Hidratos de carbono
- 37.2 g
- Gordura
- 17 g
- Gordura saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sódio
- 508.6 mg
Receitas alternativas
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Dark chocolate pecan bites
1h 5min
Fish Tacos
45 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
Pas d’évaluation
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 Min
Mini vegan fruit cakes
25 godz. 40 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Spicy pineapple vinaigrette
Pas d’évaluation
Pasta with leek and ajvar
30min
Peach and cardamom pie
1h 35 min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min