Dispositivos e acessórios
Retro prawn cocktail
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Prawns
-
water250 g
-
unpeeled, large raw prawns deshelled, deveined300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Marie rose sauce
-
grapeseed oil300 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato sauce2 tbsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
paprika2 pinches
-
lemon juice to taste1 tbsp
-
Tabasco® sauce4 dashes
-
lemon cut into 4 wedges1
-
iceberg lettuce finely shredded½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
784.5 mg
Proteína
14.2 g
Energia
3221.6 kJ /
770 kcal
Gordura
78.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Retro
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pineapple and orange glazed ham (MEATER+®)
2h
Mint sauce
5min
Prawn Cocktail
15min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Prawn and saffron arancini
25h
Yorkshire puddings
3h 40min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Poached salmon and beetroot blinis
45min