Dispositivos e acessórios
Retro prawn cocktail
Preparação 10min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
Prawns
-
water250 g
-
unpeeled, large raw prawns deshelled, deveined300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Marie rose sauce
-
grapeseed oil300 g
-
eggs2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato sauce2 tbsp
-
Worcestershire sauce (see Tips)2 tsp
-
paprika2 pinches
-
lemon juice to taste1 tbsp
-
Tabasco® sauce4 dashes
-
lemon cut into 4 wedges1
-
iceberg lettuce finely shredded½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
784.5 mg
Proteína
14.2 g
Energia
3221.6 kJ /
770 kcal
Gordura
78.2 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
8.2 g
Hidratos de carbono
5.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Retro
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Rosemary and eschalot gravy
30min
Whipped Feta
35min
Carrot and swede mash
25min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Classic trifle
4h
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Prawn Cocktail
15min
Jerk chicken with pineapple slaw
5h