Dispositivos e acessórios
Colcannon
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
salt1 ½ tsp
-
potatoes cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
Savoy cabbage finely shredded250 g
-
fennel seeds (optional)1 tsp
-
leek white part only, cut into thin slices (3 mm)1
-
milk80 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
salted butter30 g
-
ground nutmeg1 pinch
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
sour cream to serve
-
fresh chives finely chopped, for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
932.1 mg
Proteína
6 g
Energia
1052.1 kJ /
250.5 kcal
Gordura
15.4 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
9.8 g
Hidratos de carbono
20.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Plum sauce
55min
Tuscan bean soup
40min
Raw cauliflower tabouli
30min
Chilli raita potato salad
55min
Chicken in yoghurt
30min
Indian spiced sweet potato soup
25min
Colcannon
35min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Sicilian prawn salad
40min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Madras curry powder
15min
Parsnip and bean mash
25min