
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g water
- 100 g leek cut into thin slices, white part only
- ½ Savoy cabbage cut into thin slices (approx. 300 g)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 110 g each)
- ¼ tsp salt plus an extra 1-2 pinches to season
- ¼ tsp ground black pepper plus an extra 1-2 pinches to season
- 4 slices lemon plus extra slices to garnish
- 3 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- 80 g lean bacon cut into pieces (1 cm)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 - 2 pinches nutmeg
- fresh dill to garnish (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 434.7 kcal / 1825.6 kJ
- Proteína
- 29.5 g
- Gordura
- 32.7 g
- Hidratos de carbono
- 4.2 g
- Fibra
- 3.8 g
- Gordura saturada
- 11.1 g
- Sódio
- 631 mg
Receitas alternativas
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Zucchini lasagne
1h 30min
Steamed fish with green mash
50min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Fish pie
1h 15min
Chicken Waldorf salad
40min
Asparagus and broad bean salad
25min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Steamed salmon with broccoli pesto
25min