Versões compatíveis
Tartă cu nectarine și cremă Frangipane cu alune de pădure
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 320 g aluat pentru foitaj, gata preparat
- 100 g alune de pădure, decojite sau nedecojite, prăjite
- 80 g zahăr
- 50 g făină
- 100 g unt, cuburi
- 2 ouă mijlocii (53-63 g), 1 ou bătut
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 750 g nectarine, descojite, fără sâmburi, feliate (greutate totală)
- 200 g gem de caise
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 1209 kJ / 289 kcal
- Proteína
- 3.27 g
- Hidratos de carbono
- 35.46 g
- Gordura
- 22 g
- Fibra
- 2.31 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Tort Pădurea neagră
5 Std.
Pâine mediteraneană
5h 20min
Sos Butterscotch
Nenhuma avaliação
Pastă de vanilie
Nenhuma avaliação
Pere Sous-vide, cu sos de scorțișoară
Nenhuma avaliação
Bundt de turtă dulce
1 Std. 40 Min
Jeleu de chilli
Nenhuma avaliação
Chifteluțe de crevete cu legume murate
Nenhuma avaliação
Clătite cu creveți și ciuperci
Nenhuma avaliação
Sirop auriu
Nenhuma avaliação
Flammkuchen clasic
1 godz.
Mantecados (Biscuiți andaluzieni cu unt)
2h