
Versões compatíveis
Tartă cu nectarine și cremă Frangipane cu alune de pădure
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 320 g aluat pentru foitaj gata preparat
- 100 g alune de pădure, decojite sau nedecojite prăjite
- 80 g zahăr
- 50 g făină
- 100 g unt cuburi
- 2 ouă mijlocii (53-63 g) 1 ou bătut
- 1 linguriță extract natural de vanilie
- 750 g nectarine descojite, fără sâmburi, feliate (greutate totală)
- 200 g gem de caise
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 289 kcal / 1209 kJ
- Proteína
- 3.27 g
- Gordura
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 35.46 g
- Fibra
- 2.31 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Clafoutis cu cireșe
50min
Cuiburi de Paște, din bezea
Nenhuma avaliação
Tartă cu fructe, nuci tocate și migdale
2h 15min
Pui umplut cu orez cu ierburi și ciuperci
2h 15min
Dip de anghinare și tofu
5min
Brunch italian
Nenhuma avaliação
Midii in zeamă de turmeric și ghimbir
Nenhuma avaliação
Kimchi
51h
Tartă cu mere
1h
Lapte condensat îndulcit
35min
Trio de grisine
1h 40min
Tort ”Înțepătură de albine”
6h 50min