Stuvet rabarber med æble og jordbær

Stuvet rabarber med æble og jordbær

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 20min
4 portioner

Ingredientes

  • appelsin kun tynde afskalninger af huden, ingen hvid marv
    ½
  • appelsin stor, kun juice (ca. 60 g)
    1
  • sukker, hvid eller efter smag
    60 g
  • rabarber skåret i stykker (2 cm)
    500 g
  • æble, grønt skrællet, uden kernehus, skåret i 8 stykker (ca. 100 g)
    1
  • jordbær afskallet, skåret i tynde skiver
    250 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Proteína 4 g
Energia 622 kJ / 148 kcal
Gordura 0.2 g
Fibra 6 g
Hidratos de carbono 29 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo