Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)

Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)

4.4 29 avaliações
Preparação 15min
Total 5h 5min
8 portions

Ingredientes

  • chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless
    42 oz
  • white onion cut into strips, divided
    6 oz
  • garlic cloves divided (2 whole, 4 smashed)
    6
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    ¼ tsp
  • sour orange juice (see Tip)
    8 oz
  • oil to fry
  • red bell pepper cut into strips
    4 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • olive oil
    1 oz
  • dried bay leaf
    1
  • tomato sauce
    8 oz
  • baby gold potatoes diced (½ in.)
    8 oz
  • chicken broth
    8 oz
  • dry red wine
    3 oz
  • dried oregano
    1 tbsp
  • paprika
    1 tsp
  • chopped fresh parsley (opcional) to taste, to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 299.4 kcal / 1252.5 kJ
Proteína 23.7 g
Gordura 16.1 g
Hidratos de carbono 15.6 g
Fibra 2.2 g
Gordura saturada 3.9 g
Sódio 769.4 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...