
Dispositivos e acessórios
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
Preparação 15min
Total 5h 5min
8 portions
Ingredientes
-
chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless42 oz
-
white onion cut into strips, divided6 oz
-
garlic cloves divided (2 whole, 4 smashed)6
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
sour orange juice (see Tip)8 oz
-
oil to fry
-
red bell pepper cut into strips4 oz
-
tomato paste1 oz
-
olive oil1 oz
-
dried bay leaf1
-
tomato sauce8 oz
-
baby gold potatoes diced (½ in.)8 oz
-
chicken broth8 oz
-
dry red wine3 oz
-
dried oregano1 tbsp
-
paprika1 tsp
-
chopped fresh parsley (opcional) to taste, to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
299.4 kcal /
1252.5 kJ
Proteína
23.7 g
Gordura
16.1 g
Hidratos de carbono
15.6 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
3.9 g
Sódio
769.4 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos