Dispositivos e acessórios
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
Preparação 5min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
3 ½ oz frozen green beansgreen asparagus cut into pieces (¾-1 in.)3 ½ oz
-
broccoli florets5 oz
-
extra virgin olive oil divided1 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onion quartered2 oz
-
bell peppers (any color), cut into pieces (¾-1 in.)5 - 6 oz
-
water18 oz
-
salt1 tsp
-
paprika (opcional)1 tsp
-
fresh ground pepper½ tsp
-
vegetable stock paste1 tsp
-
parboiled rice (see Tip)7 oz
-
fresh mushrooms quartered3 ½ oz
-
3 ½ oz canned chopped tomatoesfresh tomatoes chopped3 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
607.5 mg
Proteína
11.2 g
Energia
1396.4 kJ /
333.8 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
11.1 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
68.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Creamy Feta Dip
5min
Focaccia with Caramelized Carrots
1h 50min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Steamed Peppers
25min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min
Hash Brown Cups
1h
Fish and Zucchini
35min
Cheese Omelet with Spinach
25min
Chickpea Ratatouille
1h
Southern Mac & Cheese
30min