Dispositivos e acessórios
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Preparação 10min
Total 3h
4 porties
Ingredientes
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (opcional) rood2 druppels
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6.5 g
Energia
2240 kJ /
537.8 kcal
Gordura
38.8 g
Fibra
0.2 g
Hidratos de carbono
36.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Brioche
5h
Mosselen Marinière
Nenhuma avaliação
Portugees crème brûlée
25min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Nenhuma avaliação
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nenhuma avaliação
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nenhuma avaliação
Zeevruchtennat met champagne
Nenhuma avaliação
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min