Dispositivos e acessórios
Zeevruchtennat met champagne
Preparação 30min
Total 1h 5min
4 porties
Ingredientes
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2010.3 mg
Proteína
43.3 g
Energia
5306.5 kJ /
1275 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
57.3 g
Hidratos de carbono
65.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nenhuma avaliação
Champagne en pompelmoes sorbet
Nenhuma avaliação
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Pisco sour
10min
Bearnaisesaus
20min
Asperge-langoustine terrine
10h
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Bearnaisesaus
15min
Mayonaise
5min
Klassieke sabayon
15min