Dispositivos e acessórios
Champagne crème cake
Preparação 25min
Total 55min
12 sneetjes
Ingredientes
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
6.3 g
Energia
1196 kJ /
286 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
43.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
140 jaar Vorwerk
16 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Perzik- en Amandelijs
Nenhuma avaliação
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
Vegan Oesterzwam Soep
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nenhuma avaliação
Hornazo
Nenhuma avaliação
Aardappelpuree met de Peeler
Nenhuma avaliação
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Sate Ayam
1h 30min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Romige pasta met kip en broccoli
30min