Dispositivos e acessórios
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
rode pepers, vers gehalveerd, zaadjes verwijderd1 - 2
-
knoflookteentje1
-
water400 g
-
suiker50 g
-
witte wijnazijn20 g
-
zout½ tl
-
eieren2
-
courgettes in de lengte gehalveerd en uitgehold (ongeveer 150 g per stuk)2
-
verse koriander gehakt½ bos
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
342.2 mg
Proteína
5 g
Energia
510.6 kJ /
122.1 kcal
Gordura
3.3 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
20.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Klassiekers met een twist
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pindakaas Crackers
35min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
Concord druivenparels met champagne
Nenhuma avaliação
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nenhuma avaliação
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Nenhuma avaliação
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h